Percek alatt pompás nasit tudsz varázsolni a megszikkadt kiflikből.
Hozzávalók:
- Kiflik :)
- fűszerek (ízlés szerint só, pirospaprika, kurkuma, szárított snidling, stb.)
........................................................................
A kifliket kb. fél cm-es karikákra vágjuk és sütőpapírral bélelt, lapos tepsibe, egymás mellé fektetjük. 150 fokos sütőben szárítjuk, amíg az összes nedvesség ki nem párolog belőlük. Ezután 160 fokra kapcsoljuk a sütőt és egy kellemes, enyhe barna színt sütünk a kiflikarikákra.
A fűszereket mozsárban összetörjük, majd a kihűlt kiflikarikákat egy papírtasakba tesszük, rászórjuk a fűszerkeveréket és jól összerázzuk.
Jó étvágyat kívánok!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.